UA-90146321-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tijger wit brood

Wit brood wordt gebakken van tarwebloem. Alle kiemen en zemelen van de tarwekorrel zijn er uitgezeefd. De kenmerkende korst van tijgerbrood ontstaat door deze te bestrijken met een rijstbloempapje.

Ingrediënten

TARWEbloem, water, gist, rijstemeel, paneermeel (TARWE), bakkerszout, Bio Desem (1%) [zuurdesem], dextrose, plantaardige olie (raapzaad), SOJAbloem, plantaardig vet (palm), zout, enzymen (TARWE), meelverbeteraars (ascorbinezuur, E920), TARWEmoutmeel, emulgatoren (E482, E471), gist (gedroogd), stabilisator (xanthaangom), kaliumjodide, antiklontermiddel (E535).

Bewaaradviezen

Hoe verser, hoe lekkerder! Wilt u het brood bewaren, dan in een gesloten plastic zak. Niet in de koelkast! Wilt u brood langer dan twee dagen bewaren dan kunt u het ook invriezen.

Allergeen informatie

Bevat de volgende allergenen: Gluten bevattende granen, Tarwe, Soja (misschien), Soja.

 

 

 

 

biedt uw vereniging of school de mogelijkheid om de kas aan te vullen door middel van verkoopacties waarbij het mogelijk is, met een kleine inspanning door jullie leden, een geslaagde actie te organiseren.

 meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Feestdagengeschenken.nl heeft voor elk feest een uniek geschenk.

meer informatie