UA-90146321-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Logo Cake

 

Je relaties verrassen tijdens de feestdagen? Geef dan je eigen roombotercake met logo cadeau. Je komt heerlijk onder de aandacht met dit unieke en lekkere geschenk. Alle cakes worden, middels een eetbare print, voorzien met je logo, foto, boodschap of eigen design. Helemaal volgens jouw wensen. Dit kleine gebaar heeft een grote impact

Je merk- of bedrijfsnaam gaat zeker ‘in de smaak’ vallen. cake met een logo is heerlijk voor bij de koffie of thee maar ook voor tussendoor. Geven kan ook als je iets te vieren hebt, iemand wilt bedanken of blij wilt maken.

 


Hoe bestellen?
Kies je het gewenste formaat (X, XL, XXL) en het aantal cakes. Wil je bijvoorbeeld al je relaties een hele cake geven of voor ieder personeelslid 1 plakje. Je ziet precies hoeveel plakjes cake je kunt halen bij het aantal dat je wilt bestellen. Na je bestelling kun je per e-mail doorgeven wat je op de cakes wilt laten printen. Dat kan een logo zijn met bijpassende versiering (bijv. Sint of Kerst) of boodschap. Of een foto van jouw (nieuwe) product, team of klant.  

Tip! Ook kunnen we een creatie op maat maken als je ons de input en wensen stuurt.

Aanleveren printgegevens
Na je bestelling nemen wij contact op om je printwensen af te stemmen, vrijwel alles is mogelijk. Je mag de input (logo’s, foto’s, boodschap) sturen naar info@feestdagengeschenken.nl en wij regelen de rest. 

Eetbare print (icing sheets)
Je creatie (logo, foto, boodschap, sfeer) wordt geprint (met eetbare inkt) op eetbare zogeheten ‘icing sheets’. Deze geven een briljante, scherpe afdruk. Door de neutrale smaak van deze icing sheets komt de smaak van de cake volledig tot zijn recht. Iedere cake wordt afgewerkt met een laagje glazuur. Hierop wordt de eetbare print ‘geplakt’ zodat deze goed vast komt te zitten.

Goedkeuring printproef
Nadat je bestelling en input voor de eetbare print ontvangen is wordt een eerste printproef gemaakt en ter goedkeuring naar jou gemaild. Pas wanneer jij akkoord geeft worden de cakes gemaakt.

Versturen & levertijd
Logocakes zijn uitstekend te versturen. Na je bestelling nemen wij contact op om je printwensen en leverdatum af te stemmen. Hou er rekening mee dat er minimaal 5 werkdagen nodig zijn om je bestelling gereed te krijgen. Je kunt je bestelling ook eventueel afhalen in Nunspeet.

Verzendkosten
Wil je dat we de logocakes direct naar je relaties of medewerkers sturen? Dat is geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden en verzendkosten. 

Verpakking
De cake worden per stuk op een kartonnen tray gelegd en verpakt in transparante folie met sluiting. Hierna worden ze zorgvuldig in dozen verpakt en getransporteerd.

Speciale wensen?
Heb je een speciale wens? Vraag dan vrijblijvend een offerte

 Voorbeelden van speciale wensen:
- interesse in een leuke (partner)actie? 
- wens je een eigen ‘huisstijl’ verpakking?
- wil je dat we een gepersonaliseerde brief, kaartje of iets anders mee verpakken? 
- wil je dat we de logocakes direct naar de adressen van je relaties en/of medewerkers versturen?

Wij kunnen je alles uit handen nemen voor de heerlijkste verrassing!


 

 

 

 

biedt uw vereniging of school de mogelijkheid om de kas aan te vullen door middel van verkoopacties waarbij het mogelijk is, met een kleine inspanning door jullie leden, een geslaagde actie te organiseren.

 meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Feestdagengeschenken.nl heeft voor elk feest een uniek geschenk.

meer informatie